Aeronava model Gulfstream G200 a avut probleme în momentul aterizării la Barcelona. Un element al trenului de aterizare s-a rupt în timp ce aeronava cobora spre aeroportul El Prat, însă, din fericire, incidentul nu a avut consecinţe grave. Aeronava a fost adusă în siguranţă la sol şi nu s-au înregistrat răniţi, deşi avionul a părăsit pista.

Cristiano Ronaldo nu era în avion în momentul accidentului, el aflându-se la Dortmund, alături de coechipierii de la Real Madrid, în vederea meciului cu Borussia, din UEFA Champions League. Niciun alt membru al familiei starului portughez nu se afla la bordul aeronavei pe care CR7 a plătit nu mai puţin de 20 de milioane de euro, la sfârşitul lui 2015.

Altfel, Cristiano Ronaldo a fost titular pentru Real Madrid în meciul de la Dortmund, încheiat la egalitate, 2-2. Portughezul a deschis scorul pentru trupa lui Zidane, în prima parte, din pasa lui Bale, cel mai bun marcator din istoria competiţiei ajungând în acest moment la cota 95. El mai are trei goluri în Europa, dar în Cupa UEFA.

Echipele din Germania sunt victimele preferate ale starului lusitan. El a înscris 18 goluri în 17 partide în faţa echipelor din Bundesliga, în Champions League. Ronaldo a înscris de 45 de ori în Ligă, în ultimele 4 sezoane. Al doilea golgheter al competiţiei în această perioadă a marcat cu 18 de goluri mai puţin.