Gabi Tamaş putea înscrie încă din primul minut, a trimis puţin peste transversală, din centrarea lui Boldrin. Cu Rusescu pe bancă, gazdele nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii în prima repriză.

Chiar înainte de pauză, turcii au primit un ajutor nesperat. Gabi Enache l-a lovit cu capul pe Diabate şi a fost eliminat. Laurenţiu Reghecampf a mutat şi l-a introdus pe Mitrea în locul singurului atacant, Golubovic.

Apărarea vicecampioanei a cedat în minutul 63, Tamaş l-a faultat în careu pe Ndiaye, iar Diabate a înscris din penalty. Mitrea l-a încercat pe portarul advers din lovitură liberă, însă tot jucătorii lui Osmanlispor au trimis mingea în poarta.

Găsit ideal de Tiago Pinto, Umar a marcat din apropiere. Rusescu a evoluat împotriva foştilor săi coechipieri în ultimele 12 minute ale partidei. Atacantul nu a reuşit să găsească drumul spre gol din fază fixă.

S-a încheiat 2-0 pentru trupa lui Akcay, care a devenit liderul grupei. În celălalt meci, Villarreal a câştigat cu 2-1 în faţa lui Zurich.

Osmanlispor a eliminat Zimbru din turul al doilea al Ligii Europa în acest sezon. La Chişinău, Zimbru a reuşit un rezultat neaşteptat de bun, scor 2-2, însă la Ankara moldovenii au fost învinşi cu 5-0.