La oaspeţi a jucat integralist portarul moldovean Nicolae Calancea, în timp ce la gazde a jucat fostul jucător al lui Milsami Orhei, Cristi Bud.

Madson a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă. Gazdele au rămas în zece, după Ce Andrei Mureşan a văzut cartonaş roşu direct pentru un fault la Popov.

Prima ocazie a clujenilor a venit în minutul 28, Calancea a respins şutul lui Păun. Acka l-a incomodat pe Rus în careu, iar gazdele au cerut penalty, dar Ovidiu Haţegan a lăsat meciul să continue.

A fost 0-0 la pauză, iar oltenii au început tot în forta repriza a doua. Madson a încercat un şut de la distanţă, dar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă. Mincă a fost atent la şutul lui Acka din minutul 56, apoi, tot Madson putea să deschidă scorul cu o superexecuţie.

Brazilianul Craiovei, Gustavo, a executat bine o lovitură liberă, dar nu l-a învins pe Mincă. CFR a ratat cea mai mare ocazie prin Laurenţiu Rus, cu opt minute înainte de final. Craiova nu a profitat de superioritatea numerică, iar partida s-a terminat 0 la 0.