Satelitul campioanei Moldovei, Sheriff-2, s-a impus cu scorul de 2-1, pe terenul formaţiei din Sângerei. Toate golurile am fost marcate în repriza secund[, iar de la învingători s-au remarcat Puntus şi Căruntu. Ciupercă a reuşit să macheze un gol fabulos pentru formaţia sa, FC Sângerei.

Într-o altă partidă, Isrka Stal s-a duelat cu formaţia Real Succes. Trupa din Râbniţa au învins gazdele cu scorul de 3-1.  Tabela fost deschisă de Gherin, în minutul 21. Peste 7 minute, Bumbac a mărit avantajul formaţiei sale, după ce a marcat un gol fenomenal dintr-o lovitură liberă. Cea de a 3-a reuşită a venit în mitanul secund, prin Bischer. Unicul gol al gazdelor a fost înscris din penalty. Lovitura de la punctul cu var a fost executată perfect de Stan.

Dacia-2 a cedat la limită, scor 0-1, în faţa celor de la CF Sparta. În minutul 87, Iordache a adus victoria echipei sale. Trupa din nordul moldovei, FC Edineţ, a reuşit să îşi asigure succesul în faţa celor de la Zimbru-2, scor 2-1.

Pe stadionul din Suruceni s-a disputat partida dintre Sfântul Gheorghe şi Gagauziya-Oguzsport, care s-a încheiat cu victoria formaţiei din sudul ţării, rezultat final 4-1.

Tot în prima etapă s-au duelat Intersport Aroma şi Codru Lozova. Cele două formaţii s-au despăţiti cu o remiză, 1 la 1.

Scorul etapei a fost stabilit în meciul dintre FC Prut şi Victoria. Echipa din Bardăr a învins cu 5-0, asigurându-şi prima poziţie.

Spicul Chişcăreni a  fost liberă de joc.

Următoarea etapă din Divizia A se va disputa pe 12 august.