Astăzi, în runda a treia a Diviziei Naţionale, elevii lui Flavius Stoican s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Ghidighici cu Academia. Pentru galben-verzi a marcat Fortes în minutul 42, iar Damaşcan a stabilit scorul final de 2-0 în prelungirile reprizei a doua.

Dacă celor de la Zimbru le merge bine, rivalii din capitală, fotbaliştii de la Dacia, vor staţiona încă o săptămână pe ultimul loc cu zero puncte după două meciuri disputate şi o etapă în care a avut liber. Dacii au pierdut al doilea derbi al începutului de sezon, astăzi, la Orhei, în faţa lui Milsami. 

Gazdele au învins cu 1-0 prin reuşita lui Eugeniu Sidorenco din minutul 53. Cele trei puncte o ajută pe Milsami să acumuleze un total de şase puncte şi să urce pe podium, indiferent de rezultatul partidei de la Tiraspol dintre Sheriff şi Ungheni. Dacă tiraspolenii vor învinge la scor echipa de la malul Prutului, Milsami va termina etapa pe locul al treilea, ceea ce aeste cel mai probabil, dat fiind faptul că Sheriff conducea cu 2-0 la pauză.

În partidele disputate sâmbătă, Speranţa Nisporeni a învins cu 2-1 Saxan, iar Petrocub a trecut de Dinamo-Auto cu 3-1.

Etapa a patra se va disputa weekend-ul viitor. Zimbru - Speranţa pare a fi cel mai echilibrat meci al etapei. Milsami va fi liberă.