Danezii au avut nevoie de o singură repriză pentru a-şi asigura calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Primul gol a venit după aproximativ un sfert de oră, când Verbic a combinat frumos cu Ankersen, centrarea acestuia în careu fiind reluată în plasă de cătreCornelius.

20 de minute mai târziu, Falk şi Augustinsson creează un "un-doi" care surprinde apărarea giurgiuveană. Santander majorează scorul după ce pasa de la Augustinsson îl atinge pe Fabricio. La ultima fază din prima repriză, Cornelius reuşeşte “dubla”. Cornerul este executat cu precizie de Augustinsson, în timp ce autorul primului golului, vine fără marcaj în careu, se înalţă şi înscrie tot cu capul.

Odată reveniţi de la vestiare, echipa care domină este tot cea a danezilor. Cornelius mai trimite o dată mingea în plasă, dar tuşierul dictează ofsaid. Eroul lui Copenhaga a mai rezistat pe teren zece minute, după care, aflat întins la pământ cere să fie schimbat. Fără şansa de-a pătrunde în careul campioanei daneze, Junior Morais, “Săpun” şi Takayuki Setoîncearcă câte un şut de la distanţă. Olsen reţine de fiecare dată şi Astra, aflată la prima experienţă în Liga Campionilor, pierde cu 4 la 1, scorul general. 

Astra a fost la al patrulea sezon consecutiv în cupele europene, dar la prima experienţă în Champions League. În Europa League, Astra a debutat în sezonul 2013-2014. Cele mai mari performanţe au fost eliminările lui Olympique Lyon sau West Ham United. Anul trecut, giurgiuvenii au trecut în preliminarii de Inverness CT (1-0 şi 0-0) si West Ham United (2-2 şi 2-1), dar a fost eliminată de AZ Alkmaar (3-2 şi 0-2), în play-off-ul Europa League.