Dincolo de aceste mici detalii, cel mai important lucru, din punct de vedere al echipei noastre, este acela că meciul de pe ”Etihad Stadium” poate fi ultimul pentru Nicuşor Stanciu (23 de ani) în tricoul roş-albaştrilor. ”Decarul” vicecampioanei este dorit de o grupare din Premier League, care, potrivit lui Gigi Becali, trebuie să dea azi un răspuns dacă este de acord cu pretenţiile bucureştenilor: 10 milioane de lire sterline.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit, la Digi Sport, că Stanciu este dorit de un club din Anglia, dar că nu este vorba despre Southampton.

”Nu este vorba despre niciun fond de investiţii, este vorba despre un club din Anglia. Nu vă pot da detalii mai multe. Însă pot spune că nu este vorba despre Southampton şi că este un club puternic din Premier League. Nici Tottenham nu este”, a spus Dumitrescu. Fostul mare atacant al Stelei a mai dezvăluit că a purtat, într-o seară, o discuţie mai lungă prin telefon cu finanţatorul Stelei, atunci când a aflat şi mai multe amănunte legate de acest posibil transfer.

Revenind la meciul din seara aceasta, Reghe nu-i va putea utiliza pe Boldrin, De Amorim şi Tănase, care vor primi drept de joc pentru Steaua abia din faza grupelor, dar nici pe Pintilii, Toşca şi Golubovic, toţi accidentaţi.