Potrivit BBC, Hickey este acuzat de vânzarea ilegală a biletelor pentru Jocurile Olimpice.

Patrick Hickey, 71 de ani, este suspectat că ar fi oferit ilegal bilete unor bişniţari. Ulterior, aceştia le-au comercializat la preţuri mult mai mari.

Arestarea lui Hickey vine la câteva zile după ce brazilienii au arestat o persoană care avea 800 de bilete la el. Poliţia suspectează că fiecare bilet era vândut cu 7.800 de euro şi că acel bărbat avea legături cu Hickey.

Hickey este un fost judoka irlandez, care este preşedinte al Comitetului Olimpic European din 2006.

  • Moldova participă la Rio 2016 cu un lot format din 23 de sportivi, care concurează la 9 discipline sportive. Competiţiile se desfăşoară până pe 21 august.
Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportivul nostru a terminat al treilea finala de Canoe Sprint, individual, pe distanţa de 1000 m. Reprezentantul Moldovei a încheiat cursa cu un rezultat de 4:00.852, în urma germanului Brendel Sebastian (3:56.926) şi brazilianului Queiroz dos Santos Isaquias (3:58.529).

Aceasta este prima medalie a ţării noastre la această ediţie a Jocurilor Olimpice. Până acum, cele mai bune rezultate la Rio au fost poziţiile 5, ocupate de Zalina Marghieva la atletism - aruncarea ciocanului şi Alexandru Şpac la haltere.