Isi va pastra Bolt titlul?

Usain Bolt este una dintre cele mai recunoscute figuri de pe planeta, iar proba “regina” a atletismului, cea de sprint, sigur va atrage multi urmaritori. Campion la Beijing si Londra, jamaicanul forteaza al treilea titlu olimpic la Rio. Cota este una decenta la Unibet - 1,50, dar merita analizata si cea a principalului sau adversar, americanul Jason Gatlin - 2,75.

1,85 - cota lui Neymar & Co.

Starul Barcelonei a hotarat sa-si ajute nationala sa puna mana pe aurul olimpic, probabil putin lovit in orgoliu de dezastrul Braziliei de la Cupa Mondiala de acum doi ani. Datorita prezentei lui, “Selecao” este vazuta drept principala favorita sa se impuna in finala turneului de fotbal masculin - cota 1,85. Urmaritoarea sa, Argentina, beneficiaza de o cota de 7,00

La feminin, duelul se anunta incins, cu SUA - 2,25, Germania - 3,75, Franta - 5,50 si Brazilia -7,50 disputandu-si titlul olimpic.

A 5-a prezenta olimpica pentru Michael Phelps

Cel mai decorat om din istoria Jocurilor Olimpice s-a intors! 22 de metalii, dintre care 18 de aur, a cucerit americanul Michael Phelps in diferitele probe de inot la care a participat in intrecerile olimpice. Calificat in trei probe individuale, Phelps este hotarat sa bata noi recorduri. Unibet ii ofera o cota de 2,00 in proba de 100 m fluture, 2,25 la 200 m fluture si2,00 la 200 m mixt.

Care va fi cea mai decorata natiune?

Vor fi 28 de sporturi si peste 10,500 de sportivi, iar americanii sunt favoriti sa aduca acasa cele mai multe medalii de aur. 1,17 este cota acordata Statelor Unite pentru a ocupa prima pozitie intr-un astfel de clasament. Urmatoarea natiune in randul favoritelor este China, cota 5,00.

Kosovo si Sudanul de Sud vor debuta la actuala editie a Jocurilor Olimpice. In total, vor fi 206 natiuni prezente la Rio.

Republica Moldova va fi reprezentata de 23 de sportivi.