În ultimul act o aşteaptă Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Meciul se va disputa duminică seara la Paris.

Naţionala din Hexagon a profitat de un Griezmann în zi de graţie, acesta fiind şi cel care a deschis scorul în prelungirile primei reprize după un penalty. Schweinsteiger a fost cel care a comis lovitura de pedeapsă după ce a făcut un henţ inexplicabil.

Griezmann şi-a asigurat titlul de omul meciului în minutul 72, când a majorat diferenţa după o respingere greşită a lui Neuer. Neamţul a ieşit eronat pe o centrare a lui Pogba şi a trimis mingea până la jucătorul lui Atletico Madrid, care a trimis printre picioarele portarului de la Bayern Munchen.

De altfel, Griezmann e golgeterul acestui turneu final, cu 6 reuşite, urmat de Giroud, Payet, Ronaldo, Nani, Morata şi Bale, toţi cu câte trei goluri.

Germania n-a putut conta în această partidă pe trei piese foarte importante: Gomez şi Khedira, ambii accidentaţi, şi Hummels, care a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Ultima dată când cele două reprezentative s-au întâlnit într-un meci direct a fost la sfârşitul anului trecut, când Franţa a câştigat amicalul de pe teren propriu, scor 2-0.

Nemţii nu s-au putut baza în partida de astăzi pe Gomez şi Khedira, ambii accidentaţi, şi pe Hummels, care e suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.