Partida a început cu emoţii încă de la vestiare, după ce ploaia a inundat suprafaţa de joc, iar arbitrul întâlnirii, armeanul Suren Baliyan, a amânat startul jocului cu circa 35 de minute.

Intraţi pe terenul plin că ochiuri de apă, gazdele au controlat mai bine jocul la nivelul gazonului şi au dat lovitura în minutul 13, când Ivanishvili a marcat în poarta lui Rusu, iar totul parcă părea clarificat.

Chişinăuienii nu au renunţat la luptă şi la obiectivul clubului de a ajunge în grupele Europa League şi au readus egalitatea, minutul trei adiţional al primei reprize, prin Emerson.

Reveniţi de la vestiare, jucătorii Zimbrului erau în cărţile calificării, dar pentru aceasta trebuiau să înscrie golul al doilea şi să nu primească. Dar calculele de pe hârtie nu erau la fel ca cele din teren. Tot georgienii au marcat primii şi în partea a doua, minutul 55, când Kakubava a majorat diferenţa pe tabelă pentru gazde şi au mărit avantajul la general.

Moldovenii, cu o garnitură întreagă de stranieri, au forţat egalarea, iar aceasta a venit nesperat prin căpitanul Ion Jardan, minutul 61, un gol care a readus speranţa şi optimismul în tabăra chişinăuienilor.

Georgienii, cu ghetele pline de plumb după golul primit, au acuzat şocul jocului, încercând să-şi apere avantajul de un singur gol la general, dar cum apărarea nu mereu este cea mai bună armă, Zimbru a dat lovitura de graţie în ultimele secunde ale minutelor de prelungire ale părţii a doua, când acelaşi Emerson o califică în turul al doilea preliminar.

Doar patru fotbalişti moldoveni a titularizat Flavius Stoican pentru acest meci. Rusu între buturi şi jucătorii de câmp Jardan, Damaşcan şi Spătaru.