Portarul în vârstă de 31 de ani, Ghenadie Moşneaga semnat cu Dinamo-Auto. Ultimul club al portarului a fost Andijan din Uzbekistan, iar în acest intersezon, Ghenadie a fost în probe la FC Ungheni şi Academia. De asemenea, de-a lungul carierei sale, Moşneaga a evoluat la Dacia, Sfântul Gheorghe, Zimbru, Speranţa Crihana-Veche şi Zaria.

Mai mult, Dinamo-Auto a anunţat oficial despre semnarea contractelor de muncă cu Dumitru şi Alexandru Popovici, Octavian Onofrei şi Vladimir Rassulov, notează Moldfootball.com

Zaria Bălţi a semnat un contract cu fostul fundaş al clubului FC Tiraspol. Este vorba despre fotbalistul ucrainean în vârstă de 30 de ani Oleg Ermak. Ultima echipă a fundaşului a fost Kolos din Ucraina, care evoluează în a doua ligă valorică a ţării. Oleg Ermak a mai evoluat în Moldova în perioada anilor dintre 2014 şi 2015 la FC Tiraspol (până la desfiinţarea clubului).

4 jucători au semnat cu FC Milsami, este vorba despre Alexandru Dedov (foto), Dinu Graur, Ilya Jiguliov şi Sven Jajcinovic.

  • Alexandru Dedov (26 ani), a evoluat pentru aşa echipe ca Ventspils, Dacia, Academia, Zimbru, Sheriff şi ASA Târgu-Mureş.
  • Dinu Graur (21 ani), fundaş al selecţionatei Moldovei U-21. S-a format ca fotbalist la FC Zimbru pentru care a evoluat până în prezent. 
  • Ilya Jiguliov (20 ani) născut în Rusia, a evoluat la aşa echipe ca FC Krasnodar şi Spartak Nalcik.
  • Sven Jajcinovic (23 ani), născut în Croaţia. De meserie mijlocaş, a evoluat la Hrvatski Dragovoljac.