Ieşenii au fost egalaţi la ultima fază a meciului, după o greşeală a lui Grahovac şi vor avea parte de un retur extrem de greu în Croaţia, joia viitoare, de la ora 21:30. 

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a început excelent partida, iar în minutul 25, Iaşiul conducea deja pe tabelă cu 2-0. În minutul 19, Andrei Cristea a trimis în plasă o minge primită în faţa porţii de la Piccioni. Patru minute mai târziu, italianul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu un şut de la marginea careului, după o pasă filtrantă a lui Vasile Gheorghe.

Croaţii au pus puţină presiune la poarta moldovenilor, iar Cristea putea majora diferenţa, cu zece minute înainte de pauză. Bole a centrat perfect de pe partea stângă, însă atacantul ieşenilor a reluat incredibil pe lângă poarta goală, din câţiva metri.

Pusnik a fost inspirat la pauză, când l-a introdus pe camerunezul Ohandza în locul lui Mastelici, iar noul intrat a redus din diferenţă imediat, după o greşeală de marcaj a lui Frăsinescu.

Ciucă a mai ratat o ocazie mare de gol în minutul 65, după o lovitură de colţ executată de Bole, însă execuţia sa cu capul a fost reţinută de Stipica.

Oaspeţii au avut un gol anulat în minutul 79. Said a reluat mingea în poartă, însă centralul ucrainean Mozharovskyy a fluierat fault în atac.

Grahovac a fost înger şi demon pentru ieşeni, pe final. Portarul bosniac a avut două intervenţii excelente, însă a gafat la ultima fază a meciului, când a scăpat în poartă mingea trimisă de Said.

Returul de la Split va avea loc joi, de la 21:30.