Şi cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot, a pătimit pe urma condiţiilor meteo de la Wimbledon. Sportivul nostru, care îl întâlnea în prima rundă pe portughezul Gastao Elias, a ieşit de două ori de pe teren după ce ploaia a întrerupt meciul

"Ne gândim că s-ar putea disputa meciuri duminică, însă decizia nu va fi luată înainte de mâine (n.n. sâmbătă)", a afirmat pentru AFP un purtător de cuvânt al All England Club, asociaţia care organizează turneul.

Să se joace duminica la mijlocul turneului nu s-a mai întâmplat din 2004. Şi asta nu s-a întâmplat decât în alte două ocazii, în 1991 şi 1997.

Al treilea turneu de Grand Slam al sezonului a fost puternic perturbat de averse marţi şi miercuri. Vineri, singurul teren pe care s-au disputat meciuri a fost Centralul, care este prevăzut cu acoperiş retractabil.

Aceleaşi probleme au avut loc şi la turneul de la Roland Garros. Şi atunci, ca şi acum, Radu Albot a avut întreruperi de meci. În timp ce Simona Halep a acuzat organizatorii că ar fi fost eliminată după ce a avut mai multe reprogramări ale meciului din cauza întreruperilor.