Va confirma Franţa aşteptările?

Franţa este mare favorita nu doar în meciul cu România din 10 iunie (ora 22:00, la Paris, pe Stade de France), ci şi pentru câştigarea trofeului Euro 2016. Franţa a confirmat că este într-o formă foarte bună şi prin rezultatele din amicalele desfăşurate în acest an. Dacă ne uităm în istorie, România este dezavantajata de statistici în confruntările directe cu Franţa. Oricât de patrioţi am fi, trebuie să recunoaştem că Franţa nu este întâmplător marea favorită la câştigarea meciului cu România, partida de deschidere a turneului final. Dacă nu vom reuşi să obţinem niciun punct, să sperăm că în cel mai rău caz va fi un 1-0 pentru gazde - cota 5,40 la casa de pariuri online Unibet.

România îşi doreşte cel puţin un egal

Cu siguranţă că România s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate în fata Franţei. După o campanie de preliminarii în care a reuşit sa aibă o apărare excelenta (cu doar doua goluri primite), se poate spune că România nu are chiar o misiune imposibila. Se poate un egal cu Franţa, aşa cum s-a mai întâmplat în preliminariile Euro 2012 (0-0). Ne ajuta şi o statistica legata de rezultatele gazdelor în meciurile de debut la Euro: la cele 14 turnee finale de pana acum (din care 3 găzduite de cate 2 tari), gazdele s-au impus doar de 4 ori. În rest, au fost 8 egaluri şi 5 victorii ale oaspeţilor! Cota pentru scor egal la Franţa - România este 4,60 la Unibet, o cota foarte atractiva; şi un rezultat foarte posibil, crede Ilie Dumitrescu.

"Dacă tot am vorbit de un egal, care ar fi cel mai probabil scor? În 1994 am fost pe teren la Saint-Etienne, când am remizat un Franţa: 0-0, cu acelaşi selecţioner, Anghel Iordănescu. Mizând pe organizarea noastră defensiva, un 0-0 este posibil şi acum", mai spune ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive Unibet. Astfel, trebuie remarcata cota agenţiei pentru 0-0 în meciul Franţa - România: 8,50.

Dacă este să fie goluri, să speram că vor fi marcate (şi) de România: cota 2,32 pentru situaţia în care românii marchează la Paris. "Putem înscrie în poarta Franţei? În preliminarii am reuşit 11 goluri, dintre care 6 în deplasare. Iar în super-amicalul cu Italia de la Bologna (din 2015) am înscris de 2 ori. Cu mult curaj şi personalitate, putem marca contra trupei lui Didier Deschamps", spera Ilie Dumitrescu.

Acesta merge mai departe şi se gândeşte la marea surpriza, la un adevărat soc, un dus rece pentru gazdele Euro 2016: "Franţa - România îmi aduce aminte de Columbia - România de la Mondialul din 1994. Era tot primul meci în grupa şi toţi specialiştii dădeau ca mare favorita Columbia. Dar am câştigat cu 3 la 1 şi am arătat că se poate". Românii optimişti pot paria pe victoria tarii noastre - cota 11,50 la Unibet.

Cel mai mare website al pariorilor din România, Ponturi-bune.ro, a analizat oferta celor mai importante agenţii de pariuri online. În urma acestei analize a rezultat că Unibet are una dintre cele mai competitive oferte pentru Franţa-România:

• Cea mai mare cota oferita favoritei: 1.30
• Numărul cel mai mare de opţiuni de pariere: 471
• Payback mediu de peste 96%