Ungaria va juca împotriva locului 2 din Grupa E, cel mai probabil Belgia. Islanda va întâlni Anglia, în timp ce Portugalia va da peste Croaţia.

Maghiarii au condus de trei ori, dar de fiecare dată s-au văzut egalaţi. Pentru unguri au marcat Gera (19') şi Dzsudzsak o dublă (47', 55'). De partea cealaltă, Nani a egalat la 1 în minutul 42, apoi Ronaldo a marcat un gol superb cu călcâiul (50'), iar acelaşi portughez a stabilit scorul final în minutul 62.

Cristiano Ronaldo a intrat astfel în istoria Campionatului European după ce a reuşit să marcheze la 4 turnee finale de CE.

În celălalt meci al grupei, Islanda a învins Austria, scor 2-1, după golurile lui Bodvarsson (18), Traustasson (90+4), respectiv Schopf (60). Austriecii au ratat un penalty în minutul 37 prin Dragovic.

Ungaria a terminat pe locul 1 Grupa F, cu 5 puncte, pe poziţia secundă s-a clasat Islanda, tot cu 5 puncte, dar cu un golaveraj inferior. Pe locul 3 e Portugalia, cu 3 puncte, iar ultima este Austria, cu un punct. 

Echipele calificate

Grupa A: 1.Franţa, 2.Elveţia

Grupa B: 1.Ţara Galilor; 2. Anglia; 3. Slovacia

Grupa C: 1.Germania; 2.Polonia

Grupa D: 1.Croaţia; 2.Spania, 3.Irlanda de Nord

Grupa E: 1.Italia

Grupa F: 1.Ungaria; 2.Islanda; 3.Portugalia;

Clasamentul locurilor trei în acest moment

1. Slovacia (Grupa B): 4 puncte (Golaveraj: 0, Goluri marcate: 3

2. Irlanda de Nord (Grupa C): 3 puncte (Golaveraj: 0, Goluri marcate: 2

3. Portugalia (Grupa F): 3 puncte (Golaveraj: 0, Goluri marcate: 4)

4. Turcia (Grupa D): 3 puncte (Golaveraj: -2, Goluri marcate 2, Cartonaşe galbene: 6)

5. Albania (Grupa A): 3 puncte (Golaveraj: -2, Goluri marcate: 1, Cartonaşe galbene: 10)

6. Suedia (Grupa E): 1 punct (Golaveraj: -1, Goluri marcate: 1, Cartonaşe galbene: 2)*

*Principalul criteriu în departajarea echipelor de pe locul trei are legătură, evident, cu numărul de puncte. În caz de egalitate la acest capitol, următorul criteriu de departajare este golaverajul. În măsura în care egalitatea va persista şi în acest caz, se va lua în calcul numărul de goluri marcate, apoi clasamentul fair-play (vor avea prioritate formaţiile cu mai puţine cartonaşe).