Miercuri, de la ora 22:00, suedezii îşi joacă ultima carte, în meciul contra Belgiei, de la aceeaşi oră la care Italia dă piept cu Irlanda. Italia e singura echipă deja calificată din această grupă, înaintea ultimei runde.

În aceste condiţii, starul naţionalei Suediei, atacantul Zlatan Ibrahimovic, a făcut un anunţ cu privire la viitorul său în selecţionata galben-albaştrilor. Meciul cu Belgia ar putea fi ultimul din cariera lui Ibra la naţională. Fostul atacant al lui PSG şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională imediat după eliminarea de la Euro, ocazie cu care a dezvăluit şi că nu va mai participa la Olimpiada de la Rio în august, aşa cum era prevăzut iniţial.

Ibrahimovic e aproape de a semna un contract cu noua echipă a lui Jose Mourinho, Manchester United, dar din cauza unei clauze din contractul cu PSG, nu-şi poate anunţa viitoarea echipă decât după 30 iunie.

„Ultimul meci la EURO va fi şi ultimul pentru Suedia, aşa că sper să nu fie mâine, cu Belgia. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat şi întotdeauna voi purta steagul Suediei cu mine”, a declarat Zlatan într-o conferinţă de presă.