Ruşii s-au bătut cu englezii, românii s-au bătut între ei, alte grupuri de fani au avut socotelile lor, însă pentru toţi cei care iubim fotbalul, Campionatul European continuă.

Noi respirăm, plângem, cântăm şi răguşim, sperăm şi criticăm, dar iubim fotbalul. Şi trebuie să ne bucurăm în continuare de fotbal! 

Trebuie să luăm exemplu de la irlandezi. Nici naţionala lor nu sperie pe nimeni. Au un punct şi încă un meci împotriva Italiei, dar, probabil, Europa speră ca Irlanda să rămână la EURO.

Indiferent care va fi rezultatul meciului cu Italia, fanii irlandezi rămân cei mai frumoşi de la acest turneu. Nu s-au bătut cu nimeni, nu au făcut scandal, doar au cântat, s-au distrat, au băut bere, multă bere, iar au cântat şi dansat.

Ei într-adevăr se bucură de fotbal! Vă prezentăm mai jos doar câteva clipuri video în care fanii din Irlanda au atras toată simpatia de partea lor. Au cântat împreună cu poliţia, au cucerit prin cântece o franţuzoaică, au avut grijă de un copilaş în metrou, au schimbat roata unei maşini a unei perechi de vârstnici...

Irlandezii îi cântă unei poliţiste.
 

Au schimbat roata unei maşini 
Baieti de treaba! Au ajutat un localnic sa schimbe roata la masina 😂🚗


Au cucerit o franţuzoaică

Cântă unui copil în metrou

Un francez este aplaudat şi aclamat în faţa balconului casei sale