Debutanţi la Euro, albanezii s-au închis perfect în prima repriză a meciului de la Marsilia, una în care nu s-a tras nici măcar un şut pe poartă. Francezii au fost periculoşi doar la lovitura de cap a lui Giroud. Coman a reuşit un dribling de efect, dar a centrat apoi slab. Pe final de repriză, Albania a căutat golul, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0.

Deschamps a mutat încă de la pauză, l-a introdus pe Pogba, iar Franţa a început mai bine partea a doua: Coman a trimis puţin pe lângă poartă. Replica Albaniei a venit rapid: Sagna a fost aproape de autogol, dar bara l-a salvat. A fost cea mai mare şansă de gol a albanezilor!

Oamenii lui Didier Deschamps au pus constant presiune pe apărarea adversă, fără a găsi prea multe spaţii. Giroud şi-a trecut şi el în cont o bară, iar apoi Sagna şi Koscielny au trecut şi ei pe lângă gol.

Golul a venit abia în minutul 90, din partea lui Griezmann, la primul şut expediat de francezi pe spaţiul porţii. În prelungiri, Payet a mai marcat o dată, cu o execuţie superbă, la ultima fază a meciului.

Fără să aibă un joc convingător, Franţa a obţinut a doua victorie din grupă, dar şi calificarea în optimile Campionatului European. Ultima oară când Franţa a avut un astfel de debut la Euro a şi reuşit să câştige competiţia, acum 16 ani.