CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor la handbal feminin, după ce a trecut în finlă de Gyor, chiar la Budapesta, după loviturile de departajare, scor 4-1.

La pauză, scorul a fost 13-12 pentru CSM. La finalul celor 60 de minute, scorul a fost 22-22. La finalul celor doua reprize de prelungiri, scorul a fost 25-25.

Dincolo de reuşita fenomenală pentru sportul românesc a echipei, alte două jucătoare din echipa română au primit trofee individuale.

Coordonatorul de joc al bucureştencelor, Isabelle Gullden a fost declarată golgheterul competiţiei, cu 108 goluri, dintre care 15 marcate în finală cu Gyor.

Croata Jelena Grubisic a fost declarată de Federaţia Europeană de Handbal cea mai valoroasă jucătoare a Final Four-ului Ligii Campionilor. Grubisic a fost eroina echipei CSM Bucureşti în semifinala cu Vardar Skopje, precum şi în finala cu Gyor. Poreclită de directorul general al CSM Bucureşti ”Duckadam din handbal”, croata de 29 de ani şi-a primit trofeul pentru MVP-ul turneului înainte de festivitatea de premiere a echipei bucureştene.

Deşi cotată cu şansa a patra înaintea Final Four-ului, CSM Bucureşti e prima echipă din România care cucereşte trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce Oltchim Râmnicu Vâlcea a ratat cucerirea titlului în 2010.