Dacia a pierdut cu 2-0 şi nu mai are avantaj de puncte în faţa rivalei Sheriff Tiraspol, ambele sunt la egalitate, 61 de puncte. Pentru Milsami au marcat Belak (24) şi Surdu (87). 

Milsami, după acest rezultat, adună un total de 35 de puncte, o egalează pe Dinamo-Auto, şi se poziţionează pe locul 5, la trei puncte în spatele celor de la Zaria Bălţi, cu două etape rămase de disputat şi pentru bălţeni şi pentru orheieni, însă cu meci direct în ultima rundă, când s-ar putea decide soarta echipei de pe locul patru, care ar putea prinde preliminariile Europa League.

Zaria s-a impus într-un meci cu ploaie de goluri în faţa Zimbrului, scor 4-2. Zimbrii, care aveau deja asigurat locul al treilea, fără Simao Freitas pe bancă, care şi-a dat demisia, a jucat fără a forţa, utilizând mai mulţi tineri. Pentru bălţeni au marcat Slinkin (11), Dao (70), Boghiu (77,87). De cealaltă parte a înscris Edivandio (78, 80).  

Sheriff Tiraspol, care este de etape bune în cursa de urmărire a celor de la Dacia, a dat lovitura astăzi, la Ternovca, trecând la limită, 0-1, de Dinamo-Auto, o formaţie bătăioasă, care luptă pentru locul al patrulea. Singurul gol al meciului a fost reuşit de Subotic (22).

Mâine se dispută două partide care contează mai mult pentru statistică şi desemnarea echipelor pe locuri retrogradabile. La Hînceşti, Petrocub întâlneşte Academia, iar la Ceadîr-Lunga, Saxan joacă cu Speranţa Nisporeni.

Următoarea etapă se va disputa pe 15 mai, când toate partidele se joacă în aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră. Meciul derby al rundei va fi cel dintre Zimbru şi Dacia.