„Meciul care vine este un joc,care va face totalurile evoluţiei echipei în acest an. Un meci care va decide cine merită să fie campion. Sunt sigur că, în lotul Daciei şi alSheriffului, toţi înţeleg perfect că va trebui să dea 100%. Meciul care vine se aşteaptă a fi unul fierbinte şi interesant pentru fani şi greu pentru ambele echipe,” preşedintele Daciei, Adlan Şişhanov.

Simion Bulgaru a relatat despre ce aşteptări are de la ”meciul de aur”:”Meciul de pe 29 cred e şi mai decisiv pentru că, cine câştigă, acela câştigă campionatul. Eu sper ca pentru Sheriff să fie un meci greu şi mai uşor pentru noi”.

Fundaşul „lupilor galbeni”, Veaceslav Posmac, a menţionat că „meciul de aur” va fi un meci greu: „Cred că meciul de aur va fi mult mai greu decât cel anterior, jucat împotriva lui Sheriff, pentru nu ai unde să te retragi. Echipa se va motiva şi va demostra un fotbal bun.”

Departea cealaltă, antrenorul formaţieI Sheriff, Zoran Vulic,  a specificat că nu are nici un favorit în aceAstă partidă şi că totul se va decide pe teren: „În acest meci nu am nici un favorit, şansele vor fi 50 la 50. Echipa care va fi pregătită mai bine psihologic, aceea va câştiga.”

Radu Gânsari a menţionat că formaţia sa este pregătită şi se aşteaptă la un rezultat bun: „Sper să învingă echipa cea mai puternică. Noi suntem pregătiţi şi sperăm să ieşim învingători. E frumos că se joacă pe Zimbru şi sper să fie stadionul plin, să vină spectatorii, pentru că este cel mai important meci din acest sezon.” 

În premieră, în ţara noastră, se va disputa „meciul de aur”. Partida va avea loc duminică, 29 mai, pe stadionul Zimbru. Fluierul de start se va auzi la ora 20:00.