Prin golul marcat în finala Cupei, Morata a ajuns la cota 12 pentru Juventus, în acest sezon, în toate competiţiile. Reuşita internaţionalului spaniol a făcut din Juventus singura echipă din Italia care câştigă de două ori la rând Cupa şi Campionatul, bianconerii reuşind ”dubla” şi în sezonul precedent.

Ajuns la Juventus în urmă cu două sezoane, de la Real Madrid, Morata e unul dintre cei mai curtaţi atacanţi din Europa la ora actuală.

”Mă bucur că am câştigat acest trofeu. Sunt foarte fericit de partida reuşită, dar mai ales pentru faptul că am putut ajuta Juventus să-şi mai adauge încă un trofeu în palmares. Înainte de meci, familia mea şi apropiaţii mi-au zis că voi intra şi voi marca. A fost şi tatăl meu în tribune şi mă bucur că am reuşit să înscriu. Trebuie felicitaţi şi cei de la Milan, au făcut un joc bun şi ne-a fost greu să-i învingem. Nu mă gândesc încă la viitor, momentan gândul meu este doar la Euro 2016”, a declarat Alvaro Morata la finalul jocului cu AC Milan.

Finala Cupei Italiei ar putea fi ultimul joc pentru Alvaro Morata la Juventus, Arsenal, dar Şi PSG pregătind oferte fabuloase pentru ”vârful” de 23 de ani. Realul are însă prima opţiune pentru a-l răscumpăra pe internaţionalul spaniol.

27 de goluri a marcat Morata pentru Juventus în cele două sezoane.