Sergio Perez s-a acroşat cu Esteban Gutierrez iar cei doi au intrat la boxe. După problema din calificări, Lewis Hamilton a plecat de pe locul 10, dar intervenţia maşinii de siguranţă l-a prins 5 poziţii mai în faţă. După schimbul de pneuri, campionul mondial a trecut de Valteri Bottas şi Kimi Raikkonen şi a încheiat Grand Prix-ul pe locul 2.

Kimi Raikkonen nu s-a putut bate de la egal la egal cu piloţii Mercedes, dar a adus constructorului Ferrari cea de-a 700-a clasare pe podium din istorie, în Formula 1. Fernando Alonso a încheiat pe locul 6 şi a punctat pentru prima dată după cursa de anul trecut din Ungaria.

Spaniolul a fost urmat de Kevin Magnussen şi Romain Grosjean. Magnussen a produs primele puncte pentru Renault în sezonul 2016. La ceremonia podiumului a fost prezent şi preşedintele Vladimir Putin, care a interacţionat doar cu Rosberg şi Raikkonen.

În prezent, diferenţa dintre Rosberg şi Hamilton este de 43 de puncte. Următoarea etapă, Marele Premiu al Spaniei, se va desfăşura între 13 şi 15 mai.