Duminică, 15 mai, au avut loc partidele care au contat pentru sferturile de finală ale Cupei României U19 iar FC Viitorul U19 a jucat la Cluj, contra echipei similare a celor de la ”U”. Oficialii celor de la Viitorul îi acuză pe omologii constănţeni că au instigat suporterii prin mesajul postat pe site cu o zi înainte de meciul direct.

”Veniţi în baza Dan Anca pentru a pune presiune pe adversari. Lăsaţi nunţile, botezurile, majoratele sau micii la Făget pentru că avem treabă cu Hagi!”.

Pe teren, Viitorul s-a impus cu 3-2, s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor U19, dar a avut nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a pleca de la stadion. 

”Pentru că gazdele au dorit să învingă şi ele, singura modalitate de a se impune le-a rămas.... boxul. Profitând de faptul că organizatorii nu au găsit de cuviinţă să cheme firmă de pază la un meci de o asemenea importanţă, suporterii clujeni, care au scandat pe întreaga durată a partidei trivialităţi la adresa constănţenilor, s-au năpustit spre teren pentru a-i lovi pe constănţeni.

Pe drumul spre vestiare jucătorii Viitorului au primit o ploaie de scuipături şi au fost loviţi de suporterii Universităţii Cluj, care nu s-au înduplecat să înceteze la rugăminţile antrenorului şi team-managerului echipei gazdă.

Fiind practic sechestraţi la vestiare, oficialii Viitorului au sunat la 112 pentru a putea scăpa de furia suporterilor lui U. Cluj. După ce a sosit la stadion, Poliţia a chemat Jandarmeria şi doar aşa delegaţia constănţeană a putut părăsi arena pe care s-a disputat partida”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.