Meciurile se joacă sâmbătă, de la ora 20:00.

Cap de serie 7 în turneul de la Charleston, Sloane Stephens a început perfect meciul cu Daria Kasatkina. Jucătoarea din SUA a câştigat primul set cu 6-1, după mai puţin de jumătate de oră şi părea să nu aibă probleme. În actul secund, cele două rivale şi-au făcut serviciul pe rând, până la 6-5 pentru Kasatkina.

Sportiva din Rusia a fructificat cea de-a treia minge de break şi a împins disputa în decisiv. Aflată pe locul 35 mondial, Daria Kasatkina a jucat bine şi în ultimul set. A condus cu 5-4 şi a avut minge de meci pe serviciul adversarei, însă nu a reuşit să facă surpriza. Încurajată din tribune, Stephens a avut o serie excelentă - a câştigat 11 mingi la rând, i-a luat adversarei la zero ultimele două game-uri şi s-a impus cu 7-5. În semifinale, americanca o va întâlni pe Angelique Kerber, cea care vineri a eliminat-o pe Irina Begu în două seturi, scor 6-2, 6-3.

Într-un alt meci din sferturi, Elena Vesnina s-a impus în două seturi în faţa Laurei Siegemund. Sportiva din Rusia a făcut break-ul încă din start şi a condus cu 4-1, dar adversara a revenit şi a egalat la 5. Vesnina a încheiat setul cu două game-uri consecutive. În actul secund, jucătoarea din Germania a condus cu 2-0, dar rusoaica a revenit rapid la controlul partidei. Vesnina s-a impus cu 6-4 şi o va înfrunta în penultimul act pe Sara Errani.

Italianca a avut un debut greu de meci cu Iulia Putinţeva - jucătoarea din Kazahstan a făcut 3 breakuri în primul set, însă numărul 20 mondial a replicat de fiecare dată. S-a ajuns în tie break, terminat 7-2 pentru Errani, care s-a descurcat mult mai bine în continuare. Setul secund s-a încheiat în 27 de minute, 6-1 pentru favorita numărul 5 de la Charleston.

Semifinalele vor fi sâmbătă, de la ora 20:00.