Conform purtătorului de cuvânt al clubului Los Angeles Lakers, la o partidă a grupării californiene, în sezonul regulat, pot fi găzduiţi în mod normal 250 de ziarişti în sectorul rezervat acestora, astfel că jumătate dintre reprezentanţii presei care au solicitat acreditări vor fi nevoiţi să urmărească meciul la televizoarele din sala de presă a arenei Staple Center.

Iubitorii baschetului sunt la rândul lor dornici să asiste la ultimul meci al lui "Black Mamba", cum este supranumit Kobe Bryant, iar în aceste condiţii preţurile biletelor au "explodat" practic în ultimele zile.

Pe site-urile de vânzări sunt oferite bilete de intrare la preţuri care pornesc de la 800 dolari, pentru cele mai slabe locuri, şi ajung până la 28.000 de dolari, pentru cei care doresc să urmărească jocul din primele rânduri, conform presei americane, deşi în mod oficial cel mai scump tichet costă 5.741 dolari, precizează US Today.

În vârstă de 37 ani, Kobe Bryant pune capăt carierei sale de 20 de ani în NBA, pe parcursul căreia a cucerit cinci titluri de campion cu Lakers, fiind selecţionat de 18 ori pentru All Star Game, meciul vedetelor din campionatul profesionist nord-american.