Este vorba despre Vera Onica (candidat pentru deservirea meciurilor în Divizia A în calitate de arbitru principal), Maria Bucliş (candidat pentru deservirea meciurilor în Divizia A în calitate de arbitru asistent), precum şi Natalia Ceban (foto) (candidat pentru deservirea meciurilor în Divizia Naţională în calitate de arbitru asistent). Decizia a fost luată astăzi la şedinţa Comitetului Executiv al FMF.

Merită de remarcat că până acum meciurile din Divizia Naţională nu au fost deservite niciodată de femei-arbitri. Pentru prima dată în brigada de arbitri poate fi inclusă Natalia Ceban, care este arbitru FIFA la fotbal feminin. Statutul de candidat îi permite în orice moment să fie delegată la deservirea unui meci din Divizia Naţională în calitate de arbitru asistent. Remarcăm că mai devreme, Natalia Ceban a deservit meciuri cu participarea bărbaţilor în Diviziile B şi A, precum şi la Cupa Rădăuţanu. 

Natalia Ceban, Vera Onica şi Maria Bucliş au făcut parte din delegaţia de 43 de arbitri, care au desfăşurat un cantonament în Turcia.