Cel mai mare stadion din România, ”Arena Naţională”, este în continuare închis din cauza faptului că nu are aviz favorabil din partea ISU. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a somat public reprezentanţii Primăriei Bucureşti să-şi asume răspunderea privind redeschiderea arenei, însă nu a primit un răspuns favorabil.

În aceste condiţii, partida de pregătire cu Spania (27 martie) se va disputa la Cluj, iar ibericii nu au ratat prilejul să trateze subiectul.

"Stadionul în care s-au investit mai mult de 500 de milioane de euro (n.r. suma reală a fost mult mai mică, aproximativ 234 de milioane de euro) are probleme cu acoperişul retractabil", notează spaniolii, care mai punctează că "acest caz compromite şansele Bucureştiului să organizeze Europeanul din 2020".

Totodată, Marca mai prezintă declaraţiile lui Burleanu legate de această schimbare, dar şi cele ale lui Iordănescu, selecţionerul spunând, în ultima intervenţie a sa, că speră ca lucrurile să revină la normal şi partida să se joace, în cele din urmă, în Bucureşti.

În ciuda faptului că prezintă Cluj Arena ca pe un stadion mai mic, spaniolii notează că acesta este destul de cochet. Totuşi, suprafaţa de joc este în acest moment sub orice critică, iar ibericii se tem de faptul că ar putea să apară accidentări.

Pe Arena Naţională ar trebui să se dispute 4 întâlniri de la Euro 2020: una în optimile de finală şi alte 3 în grupe.