Visul Champions League continuă doar pentru "cormorani", care şi-au eliminat în optimile EL rivalii cu scorul general de 3-1 (1-1 în disputa de pe Old Trafford).

După victoria obţinută de trupa lui Klopp pe Anfield, puţini mai credeau că "diavolii" pot să întoarcă soarta calificării, mai ales că în continuare lista de indisponibili e una destul de lungă. În absenţa lui Rooney, încă accidentat, Van Gaal a mers tot pe mâna puştiului Rashford, însă acesta nu a mai prins o zi bună ca în derby-ul cu Arsenal sau ca în manşa anterioară a Europa League. Chiar şi aşa, Martial le-a aprins speranţele fanilor din Teatrul Viselor, după ce a înscris dintr-un penalty, obţinut la o fază în care Clyne a faultat fără dubii.

Era minutul 32, iar United mai avea la dispoziţie o oră pentru a marca golul care ar fi trimis partida în prelungiri. Nu a fost de acord Coutinho, care a stins toate speranţele când mulţi dintre suporteri se grăbiseră deja să meargă la restaurantele stadionului. În minutul 45, după o acţiune superbă în banda stângă, brazilianul lui Klopp a finalizat superb.

În partea secundă am asistat în continuare la un fotbal deschis, însă fără ceva notabil pe tabela de marcaj. Liverpool şi City, singurele reprezentante ale Angliei rămase în cupele europene, îşi aşteaptă mâine adversarii. Tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor e de la ora 13:00.