Niciodată în UCL campioana Italiei nu pierduse şi nici nu terminase la egalitate un meci în care după primele 45 de minute avea avantaj de două goluri.

Juventus a fost pentru a 45-a oară în situaţia de a avea două goluri avantaj în UCL şi doar o dată pierduse, cu United în 1999, şi o dată făcuse egal, cu Hamburg în 2000. În rest, campioana Italiei ieşise învingătoare de 42 de ori.

Bayern a reuşit să întoarcă rezultatul cu golurile lui Lewandowski şi Muller, ultimul în minutul 90, şi cum la Torino fusese 2-2, s-a intrat în prelungiri. Tiago Alcantara şi Coman au adus calificarea bavarezilor, care niciodată nu reuşiseră un egal sau o victorie după ce la pauză erau conduşi la două goluri, în Champions League.

Statistica e şi mai interesantă în ceea ce-l priveşte pe Pep Guardiola. Catalanul a fost doar la a cincea partidă din carieră în care o echipă condusă de el avea un dezavantaj de două goluri la pauză. Niciodată în precedentele patru ocazii, o dată cu Barcelona B, o dată cu Barcelona şi de alte două ori cu Bayern, nu reuşise să scoată o remiză sau o victorie, într-o astfel de situaţie.

În fine, e interesant şi faptul că ultima oară când Juventus a pierdut un meci în Champions League în care a deschis scorul învingătoarea a fost tot Bayern. Nemţii au câştigat cu 4-1 pe 8 decembrie 2009, după ce torinezii marcaseră primii.