La finalul confruntării, noul antrenor al ardelenilor, George Ciorceri, a anunţat că "Briliantul" este "secundul" său. Evident, Mutu nu este un "secund" oficial dat fiind faptul că încă nu a terminat şcoala de antrenori, dar ajută foarte mult echipa.

"Lui Adrian Mutu i-am propus şi a acceptat să îmi fie secund. Nu este secund în acte, este jucător, dar el lucrează, facem planuri şi el execută. Din când în când mai intervin şi eu. Mutu are calităţi de antrenor. Este un băiat deştept, a lucrat poate cu unii dintre cei mai mari antrenori din lume, are o cantitate mare de cunoştinţe acumulate din teren, doar că atunci când eşti jucător nu eşti atent la toate detaliile şi memorezi sau asimilezi doar cam ceea ce-ţi convine sau ce te impresionează. Acum el trebuie să termine şcoala, să-şi ia carnetul şi puţin să îşi tempereze tumultul, e ca o apă învolburată, vrea să le facă pe toate şi într-o zi să povestească de tot ce a fost şi să le facem pe toate", a declarat George Ciorceri la finalul partidei.

Eduard Stăncioiu, portarul celor de la ASA, a lăsat de înţeles că Mutu este unul dintre secunzii echipei chiar dacă nu a evitat să o spună direct.

"Ne-am creat multe ocazii, cred că ne-am creat cele mai multe ocazii în 2016. Suntem pe un drum bun. Tot timpul se schimbă ceva în atitudinea jucătorilor din punct de vedere mental şi psihologic atunci când vine un nou antrenor. Nu ştiu ce decizii s-au luat la nivelul băncii tehnice, nu vreau să comentez. N-aş spune că Adi Mutu este secund, dar ajută foarte mult echipa. Atât ca jucător, cât şi cu sfaturi. Ne-am îndeplinit cu greu obiectivul de a ajunge în play-off, dar îmi doresc un trofeu, vreau Cupa. Ne dorim să urcăm în clasament, nu vreau să terminăm pe locul şase", a declarat Eduard Stăncoiu la ProSport LIVE.