Enzo Zidane are 20 de ani şi miercuri s-a antrenat cot la cot cu vedetele antrenate de tatăl său la prima echipă a madrilenilor. N-a fost pentru prima oară, pentru că mai fusese chemat la şedinţe de pregătire alături de Ronaldo şi compania şi de foştii antrenori ai Realului, Rafa Benitez şi Carlo Ancelotti. Dar e prima oară când face asta sub comanda tatălui său.

De la echipa a doua au mai fost chemaţi la antrenament Odegaard, Marcos Llorente şi Abad. Au lipsit însă Marcelo şi Benzema, incomplet refăcuţi. Din prima echipă au reapărut alături de coechipieri Modric, Isco şi Carvajal, care marţi se pregătiseră separat.

Zidane are patru băieţi şi toţi joacă fotbal la Real Madrid. Enzo la echipa a doua, Real Madrid Castilla, Luca (17 ani), Theo (13 ani) şi Elyaz (10 ani) la diferite grupe de copii şi juniori.

Enzo Zidane a jucat în acest sezon în 24 de partide pentru a doua echipă a Realului, înscriind două goluri şi oferind două pase decisive. Participarea sa la antrenamentul de miercuri nu aduce în discuţie şi o eventuală convocare în lot pentru următoarea partidă, în condiţiile în care pentru Real urmează derby-ul cu Atletico, la care Zidane nu va face, cu siguranţă experimente.

Real – Atletico se dispută sâmbătă, 27 februarie, de la ora 17:00.