Marţi, 23 februarie, ora 21:45:
Arsenal - Barcelona
Juventus - Bayern

Miercuri, 24 februarie, ora 21:45:
PSV - Atletico
Dinamo Kiev - Man. City

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc pe 18 martie, de la ora 13:00, în timp ce duelurile din semifinale vor fi aflate pe 15 aprilie, de la aceeaşi oră. Finala UEFA Champions League va avea loc pe 28 mai, pe San Siro din Milano.

Vicecampioana Germaniei, VfL Wolfsburg, a învins echipa belgiană KAA Gent cu scorul de 3-2 (1-0), miercuri seara, în deplasare, şi este favorită la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Wolfsburg a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Julian Draxler (44, 54) şi Max Kruse (60) şi ar fi putut tranşa calificarea încă din tur, dacă nu primea două goluri în ultimele zece minute de joc, campioana Belgiei marcând prin Sven Kums (80) şi rezerva Kalifa Coulibaly (89). 

Gent - Wolfsburg 2-3
Au marcat: Kums (81), Coulibaly (89) / Draxler (44, 54), Kruse (60) 

Real Madrid a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri, după ce a învins-o pe AS Roma cu scorul de 2-0 (0-0), pe Stadio Olimpico, în prima manşă a optimilor. 

Madrilenii s-au impus prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (57), Jese (86), acesta din urmă la doar patru minute de la intrarea sa pe gazon. 

AS Roma - Real Madrid 0-2 
A marcat: Cristiano Ronaldo (57), Jese Rodriguez (86) 

Paris Saint-Germain (PSG) a câştigat, marţi, cu scorul 2-1, partida de pe teren propriu, cu Chelsea Londra, din turul optimilor de finală în Liga Campionilor, informează site-ul oficial al competiţiei.

Zlatan Ibrahimovici a deschis scorul, în minutul 39. Obi Mikel a faultat la 20 de metri de poarta lui Thibaut Courtois, apoi a deviat şutul din lovitură liberă al atacantului suedez. Obi Mikel s-a revanşat în minutul 45+1, când a marcat pentru 1-1. Edinson Cavani, introdus pe teren în minutul 74, a stabilit scorul final, 2-1 pentru PSG, patru minute mai târziu, din pasa lui Angel di Maria.

Returul va avea loc pe 9 martie.

Tot marţi, s-a mai disputat partida Benfica Lisabona - Zenit St. Petersburg, scor 1-0. Miercuri, vor avea loc meciurile Gent - Wolfsburg şi AS Roma - Real Madrid. Săptămâna viitoare, vor juca Arsenal - Barcelona, Juventus - Bayern Munchen, PSV Eindhoven - Atletico Madrid, Dinamo Kiev - Manchester City. Partidele din retur au loc pe 8, 9, 15, 16 martie.

PSG - Chelsea 2-1 (Ibrahimovic '39 şi Cavani '78/ Obi Mikel '45+1)

Benfica - Zenit 1-0 (Jonas '91)