Publicaţia de peste Oceanul Atlantic obişnuieşte să realizeze anual pictoriale cu vedetele din sportul feminin, în care acestea apar în costume de baie sau alte vestimentaţii sumare. De această dată, Wozniacki (25 de ani, locul 19 WTA) este complet dezbrăcată şi e subiectul unei şedinţe de bodypainting.

O echipă de artiste plastice a muncit ore în şir pentru a-i desena Carolinei Wozniacki pe corp un costum de baie roşu, pentru şedinţa foto, iar întregul proces a fost rezumat într-un videoclip publicat luni pe Youtube.

"Costumul arată uimitor. Am stat în picioare 4-5 ore la început, înainte să pot sta jos, dar a meritat 100% şi sunt bucuroasă că am făcut-o. Mă simt dezbrăcată de tot, dar când mă uit în oglindă simt că am destule haine. Nu am mai făcut nimic de genul ăsta şi e ceva special. Mă uit cu emoţie cum se completează costumul de baie. Apoi, vom face câteva fotografii, ca să cinstim costumul cum se cuvine", a declarat Caroline Wozniacki, în videoclipul care a urmat procesul de creare a desenului.

Caroline Wozniacki nu participă la turneul WTA de la Dubai, pe care l-a câştigat în 2011. Simona Halep este deţinătoarea trofeului, după triumful din 2015 şi participă şi în acest an.

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, se desfăşoară în perioada 15-20 februarie.