Luis Enrique şi-a permis să-şi odihnească toate vedetele în returul cu Valencia din semifinalele Cupei Regelui. Fără Messi, operat, dar şi fără Suarez şi Neymar,Barcelona n-a putut repeta prestaţia excelentă din prima manşă, când s-a impus cu 7-0.

A primit gol spre finalul primei reprize: Negredo a scăpat la limita offside-ului şi l-a învins pe Ter Stegen. Munir a avut singura ocazie a catalanilor din prima repriză. După pauză, Rakitici a luat o acţiune pe cont propriu, dar a tras pe mijlocul porţii.

Danilo putea face 2-0 din lovitură liberă, însă Ter Stegen a respins de sub bară. La al treilea meci în tricoul Barcelonei, camerunezul Wilfrid Kaptoum a marcat golul de 1-1, din pasa lui Juan Camara. Barcelona a stabilit un nou record de invincibilitate - de 29 de meciuri nu a mai pierdut echipa lui Luis Enrique, care merge în finala Cupei pentru a cincea oară în ultimele 6 sezoane.

Acolo, formaţia lui Luis Enrique are mari şanse s-o întâlnească pe Sevilla. Andaluzii au un avantaj de patru goluri înaintea returului cu Celta Vigo, de la ora 21:30.