Lucrările ar trebui să înceapă în 2017 şi să fie susţinute de Compania Naţională de Investiţii. Stadionul ar urma să aibă 30.000 de locuri şi va fi parţial acoperit, va avea parcare subterană şi ar urma să fie folosit drept teren de antrenament pentru echipele care vor juca la EURO.

"Compania Naţională de Investiţii este o companie serioasă, cu buget serios. Dacă demersul birocratic nu ne va lua foarte mult timp, atunci şi stadionul va fi la timp gata", a confirmat George Cosac.

Preşedintele CS Dinamo a asigurat că noua arena nu va avea probleme cu avizul ISU şi se aşteaptă ca primele meciuri să se joace cu casa închisă. Până când va fi gata, Dinamo şi FC Voluntari trebuie să găsească o soluţie pentru a disputa meciurile de pe teren propriu.

"Asta să fie problema noastră cea mai mare, locul unde ne vom desfăşura activitatea până se va construi un nou stadion", a spus şi Ionel Dănciulescu.

"Nu ştiu dacă îl prind, ştiţi cum e în România, este mai greu, dar va fi un stadion foarte frumos şi sper să se construiască", a comentat şi Paul Anton.

Actualul stadion a fost construit în 1952 şi are o capacitate de peste 15.000 de locuri.

Nu este pentru prima dată când Dinamo prezintă un proiect pentru un nou stadion. S-a întâmplat şi în urmă cu aproximativ 10 ani, când a fost prezentat de Nicolae Badea, preşedintele de atunci al clubului de fotbal.