Milan a câştigat clar derby-ul cu Inter şi a adâncit criza în care se află nerazzurii. Abia transferat de la Sampdoria, Eder a ratat prima mare ocazie, după doar 6 minute. Handanovic a intervenit excelent la centrarea lui Kucka pentru Niang (17), iar cu 10 minute înaintea pauzei, Milan a deschis scorul. Alex a marcat din centrarea lui Honda (35).

Icardi, intrat în locul lui Jovetic a avut şansa egalării în două rânduri. Mai întâi a fost blocat de Donnarumma (69), după care a ratat penalty-ul pe care tot el l-a obţinut, după faultul lui Alex.

Scăpată de emoţii, Milan a reacţionat imediat şi a închis meciul în doar 4 minute. Bacca a dublat avantajul rossonerilor din centrarea lui Niang (73), după care francezul a închis tabela din două încercări (77).

Balotelli a irosit şansa golului 4 cu nouă minute înainte de final (81). Milan s-a impus cu 3-0 şi s-a apropiat la şase puncte de locul 3. Inter a ajuns la patru etape consecutive fără victorie şi a căzut la 9 puncte în spatele liderului Napoli.