În minutul 15 Sansone a deschis scorul din a doua încercare după ce Niţă a respins în faţă. Celălalt atacant al submarinului galben, Bakambu, a ratat apoi din poziţie excelentă. În prelungirile primei reprize tot congolezul s-a aflat în faţa golului, dar Niţă a reuşit să-l încurce în duel unu la unu.

Impulsionată de cei aproximativ 8 000 de români din tribune Steaua jucat mult mai curajos în partea secundă şi a marcat împotriva celei mai bune defensive din campionatul Spaniei. Abia intrat pe teren, Achim a egalat în minutul 56, după o fază creată de Tamaş.

În minutul 60, Bakambu putea profita de nesiguranţa apărării steliste, l-a driblat pe Niţă dar a tras în plasa laterală. Roş-albaştrii au avut şansa de 2-1, dar şutul lui De Amorim a fost scos cu greu, de lângă bară, de Asenjo.

Cu 10 minute înainte de final, Tamaş a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben. Finalul a fost incendiar. Trigueiros a marcat un gol de generic, cu un lob care l-a lăsat spectator pe Niţă.

La 2-2 Steaua s-ar fi calificat, alături de spanioli, dar tot aceştia au ratat trei ocazii uriaşe, prin Bruno şi Soriano. La ultima fază a meciului, Golubovic putea profita de o eroare în apărarea gazdelor dar a tras în Asenjo iar Steaua a pierdut dramatic calificarea, după 1-2 la Villarreal.

În cealaltă partidă a grupei Osmanlispor a câştigat cu 2-0 în faţa lui Zurich şi şi-a adjudecat primul loc în grupă.