Charterul a decolat fără probleme de pe Aeroportul Băneasa cu destinaţia Spania, acolo unde steliştii au făcut deplasarea pentru confruntarea cu Villarreal. Deşi cursa se anunţa una de trei ore, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au petrecut în zbor aproximativ cinci ore. Cursa a continuat apoi, fără incidente. Ajunşi la hotel, steliştii au fost întâmpinaţi de 30 de susţinători ai „roş-albaştrilor”. 

Echipa a decolat de pe aeroportul Băneasa, cu un avion charter. Din lot, Laurenţiu Reghecampf nu-l va avea însă pe Muniru, fotbalist lăsat acasă. Golubovic, pe de altă parte, a făcut deplasarea, dar medicii i-au indicat să evolueze cu mască până la finalul anului.

Contrar ultimelor declaraţii, Reghe a decis să-l ia şi pe Alexandru Tudorie, fotbalist care săptămâna trecută a fost „exilat” la echipa a doua pentru evoluţii neconvingătoare. Cu un singur gol marcat de Tudorie pentru Steaua în acest sezon de Liga 1, Reghe a declarat că jucătorul de 20 de ani o să „care bagaje la prima echipă”. „Tudorie e bine. E înalt, are 1,90, este frumos (...) O să ne ajute. Când o să avem bagaje, o să cărăm ceva, o să ne ajute”, a declarat Reghecampf la finalul săptămânii trecute.