În faţa a 41.384 de spectatori, echipa lui Antonio Conte nu a întâmpinat probleme în confruntarea cu Bournemouth. Defensiva oaspeţilor a cedat în minutul 24, la pasa lui Fabregas pentru Pedro, care l-a învins pe Boruc cu un şut de la marginea careului. La doar patru minute după reluare, Hazard a majorat diferenţa după ce a înscris din penalty, pentru ca, pe final, Pedro să reuşească „dubla”. A fost a 12-a victorie consecutivă pentru Chelsea, care a ajuns la 46 de puncte, cu 9 mai mult decât Liverpool, echipa lui Jurgen Klopp urmând să joace mâine ultimul meci al rundei, cu Stoke.

Arsenal a avut însă viaţă grea pentru obţinerea celor trei puncte în partida cu West Brom. Giroud a marcat pe final, din pasa lui Ozil şi a reuşit să-i urce pe „tunari” pe trei în Premier League.

Dacă la Leicester City am avut parte de o demonstraţie inedită de susţinere la adresa lui Jamie Vardy, în care suporterii campioanei Angliei au printat 30 000 de măşti cu chipul său, Watford, cu portarul Costel Pantilimon pe banca de rezerve, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 cu formaţia Crystal Palace. 

Ziua de Boxing Day s-a încheiat cu partida dintre Hull şi Manchester City, scor 0-3. Golurile au venit în partea secundă, primul care a înscris fiind Yaya Toure, din penalty. Iheanacho a majorat diferenţa pentru ca, în ultimul minut al prelungirilor, Davies să devieze mingea în propria poartă şi să stabilească rezultatul final, 0-3.

Rezultatele din Premier League, etapa a 18-a:

Watford - Crystal Palace 1 – 1 
Arsenal - West Brom 1 – 0 
Burnley – Middlesbrough 1 – 0 
Chelsea – Bournemouth 3 – 0 
Leicester – Everton 0 – 2 
Manchester United – Sunderland 3 – 1
Swansea - West Ham 1 – 4
Hull - Manchester City 0 - 3