Preşedintele forului de specialitate, Oleg Clipa, a felicitat echipele şi fotbaliştii pentru devotamentul depus în competiţiile organizate în acest an şi a promis o continuă dezvoltare a acestei ramure sportive.

Rîmbcom a fost declarată cea mai bună echipă a anului, urmată de Lex Garant şi Viking, în Divizia Naţională. Cu premii s-au ales şi formaţiile plasate pe podium în celelalte două serii. Seria A: Otovasca, Crepor Medic şi Capitals; Seria B: Craflo, Unisport şi Tinereţea, în ordinea lor de pe podium.

Cel mai bun portar a fost desemnat Vladimir Levanov de la campioana ediţiei de toamnă, Rîmbcom, acesta fiind urmat în top, conform seriilor MF, Nicolai Iurcovschii (Seria A) de la formaţia Otovasca şi Maxim Şevcişin (Seria B), care reprezintă Unisport.

Golgheterii MF Series au fost declaraţi, conform statisticilor, Viorel Frunză de la Ecolux, pentru Seria Naţională, urmat de Ghenadie Focşa (Seria A) de la Crepor Medic şi Mihail Iavorschi (Seria B) de la Volta.

Cei mai buni fotbalişti de minifotbal au fost desemnaţi, reprezentând seriile în care au concurat, Maxim Bogacic, urmat de Alexei Mardari (Otovasca, Seria A) şi Alexandru Oxenti (Seria B).