Rezultatele foarte bune din ultima vreme ale clubului „Sfântul Gheorghe” Suruceni, formaţie care de la începutul sezonului şi-a schimbat echipa managerială, transferul de jucători cu experienţă, unii cu mult stagiu în prima ligă, marketingul aplicat la clubul roşu-albastru, au atras demult atenţia lui Igor Dobrovolski, care şi-a făcut timp să vadă meciurile echipei pregătite de Constantin Arbănaş, fiind prezent şi astăzi la Joma Arena din capitală, unde echipa din Suruceni a jucat cu Victoria Bardar în ultima etapă a anului 2016 în liga secundă.

15322464_1416398491711128_1450626057_o

Cele două formaţii s-au despărţit la egalitate, pe un teren greu, renumit pentru jocul dificil pe gazonul cu acoperire sintetică de la Buiucani, scor final 2-2. Scorul a fost deschis de oaspeţi prin Lisa, după o execuţie magistrală din exteriorul careului, de la circa 18 m, în minutul 12. Ghecev a majorat diferenţa pentru Suruceni în minutul 77. Cu mai puţin de un sfert de oră din meci, Victoria a dat lovitura reuşind egalarea miraculoasă. Mai întâi Ghenadie Orbu, minutul 87, a redus din diferenţă, ca Zabun, în minutele adiţionale, când pe teren era haos cauzat de un al doilea balon, să înscrie golul egalizator.

În final, un punct preţios pentru SGS, care continuă lupta pentru promovarea în Divizia Naţională. Echipa antrenată de tehnicianul român Constantin Arbănaş este la 8 puncte în urma liderului Sheriff II Tiraspol, care oricum nu are drept de promovare şi la 7 puncte de principala contracandidată la lupta pentru promovare, cât şi la 1 punct în urma adversarilor de astăzi, Victoria, care luptă pentru al doilea loc care poate duce în Divizia Naţională.

Divizia A şi-a încheiat conturile pe 2016, formaţiile intră în vacanţă, cantonamente, meciuri şi turnee amicale, ca din luna martie să revină la jocurile din partea a doua a sezonului.