Damir Skomina (40 de ani) este un reputat arbitru internaţional, sloven de origine, care face parte din Categoria Elite. Skomina a făcut parte şi din corpul de ”fluieraşi” de la Euro 2016, acolo unde a condus de la centru un sfert de finală, Ţara Galilor - Belgia, scor 3-1.

De asemenea, tot în acest an, dar în Champions League, Skomina a arbitrat semifina dintre Real Madrid şi Manchester United, scor 1-0, din manşa retur.

Partida cu Polonia este extrem de importantă pentru naţionala noastră, pentru că, în caz de eşec, şansele de a prinde un loc la turneul final din Rusia vor scădea dramatic.

Meciul România-Polonia va avea loc pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 iar partida amicală cu Rusia se va disputa marţi, 15 noiembrie, la de la ora 18.00, pe stadionul Ahmat-Arena din Groznîi.

Preliminariile Cupei Mondiale, zona Europa, se văd ÎN DIRECT la Digi Sport.

Toate meciurile României din preliminarii sunt LIVE TEXT pe www.digisport.ro şi m.digisport.ro, iar golurile şi toate fazele VIDEO sunt disponibile imediat după fluierul final. După miezul nopţii, meciurile sunt transmise pe Digi Sport 1.

Skomina nu a mai arbitrat naţionala Românei până acum, în schimb s-a intersectat o dată cu reprezentativa Poloniei, în 2013. Adversara noastră de vineri a pierdut, 0-2, în Anglia, în preliminariile turneului final de acum doi ani.