Adrian Ixari a fost numit Delegat UEFA la meciul Sporting (Portugalia) – Real Madrid (Spania) din cadrul grupei F a Ligii Campionilor. Partida va avea loc astăzi la stadionul “Jose Alvalade” din Lisabona.

Igor Popov va lucra în calitate de UEFA Venue Director la partida Steaua Bucureşti (România) – Osmanlispor (Turcia) din cadrul grupei L a Ligii Europei UEFA, programat pentru 24 noiembrie la Arena Naţională din Bucureşti.

În aceeaşi competiţie, Igor Şaţchi va fi Observator de arbitri la întâlnirea dintre Gabala (Azerbaidjan) şi Anderlecht (Belgia), programată la Baku pe 24 noiembrie.

Alexandru Burlac va fi delegat UEFA la meciurile grupei D din cadrul rundei de elită a Cupei UEFA la futsal, la care vor evolua formaţiile Dinamo Moscova (Rusia), Győri ETO FC (Ungaria), City'US Târgu Mureş (România) şi Sporting (Portugalia). Mini-turneul se va desfăşura în perioada 24-27 noiembrie în Portugalia.

În Liga Campionilor printre tineret, partida Čukarički (Serbia) – Rosenborg (Norvegia) va fi condusă de arbitrul moldovean Alexandru Tean, care va fi ajutat de arbitrii asistenţi Anatolie Bodean şi Denis Borisov. Jocul se va disputa pe 23 noiembrie la stadionul “Čukarički” din oraşul Belgrad.

În aceeaşi zi, Vladimir Antonov va fi Observator de arbitri la meciul Kairat (Kazahstan) – Salzburg (Austria) din Liga Campionilor printre tineret.