Monaco, liderul grupei cu 5 puncte, a obţinut doar un egal acum două săptămâni pe terenul ruşilor scor 1-1, într-un meci pe care l-a dominat deşi a egalat abia în minutul 87. Au urmat două rezultate bune în campionat, 6-2 acasă cu Montpellier şi 1-1 în deplasare la St. Etienne, unde din nou au dominat pe un teren care nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon în 10 meciuri.

În Ligue 1, gazdele au cel mai bun atac cu 30 de goluri marcate, iar acasă sunt neînfrânţi, obţinând 6 victorii din 8 posibile. Nabil Dirar va absenta (accidentat), în timp ce Almamy Toure este incert.

De partea cealaltă, oaspeţii sunt într-o formă deplorabilă, câştigând o singură dată în ultimele 8 meciuri, 1-0 cu Ufa, iar ultimele 2 meciuri au fost pierdute în derby-uri locale contra celor de la Lokomotiv 1-0 şi a celor de la Spartak, liderul din Rusia, 3-1.

În meciul pierdut contra celor de la Spartak, CSKA nu şi-a permis să odihnească titularii, deoarece aveau nevoie de cele 3 puncte în speranţa de a reduce distanţa dintre ei şi lider, însă acum s-au îndepărtat la 7 puncte iar moralul este cu siguranţă scăzut. Pomazun este accidentat în timp ce Dzagoev şi Cauna sunt incerţi iar cel mai bun marcator, mijlocaşul Roman Eremenko este suspendat.

Echipa gazdă pare favorită, însă apărarea lor scârţâie, iar faptul că moscoviţii nu îşi permit alt pas greşit ne obligă să jucăm mai prudent.

1.56este cota pentru ca Monaco să conducă la pauză sau la final.