În presa turcă şi cea britanică au fost publicate imagini de la o staţie de metrou din Istanbul, în care apar câteva zeci de suporteri îmbrăcaţi pe scări, încercând să spargă un cordon format din câţiva oameni de ordine - cel mai probabil, stewarzi sau responsabili cu securitatea staţiei de metrou.

Huliganii au folosit şi diverse arme albe, printre care sticle, beţe, bastoane şi cataramele curelelor şi s-au împărţit pumni şi picioare pe scările metroului din Istanbul.

Din ciocnirea violentă, cel puţin un fan s-a ales cu răni serioase. Din primele informaţii, se pare că ar fi suporter al lui Napoli, care a fost înjunghiat.

Pe teren, meciul dintre Beşiktaş şi Napoli s-a încheiat 1-1. Ricardo Quaresma a deschis scorul din penalty pentru gazde, în minutul 79. 3 minute mai târziu a venit golul egalării, reuşit de Marek Hamsik cu un şut extraordinar, din afara careului.

450 de fani ai lui Napoli au fost pe stadion la meciul cu Beşiktaş, de la Istanbul. În turul de acum două săptămâni, "vulturii" au avut 3.000 de fani pe San Paolo.

Rezultatele serii

Arsenal, PSG, Atletico Madrid şi Bayern Munchen sunt primele echipe calificate în optimile Ligii Campionilor.

Manchester City a învins-o pe FC Barcelona cu 3-1, în cel mai aşteptat meci al serii de marţi din UEFA Champions League. Ilkay Gundogan a fost de neoprit şi a marcat iar de două ori, după ce a izbutit o "dublă" şi în ultima etapă din Premier League, când City a bătut-o cu 4-0 pe West Bromwich.

La Sofia, Ludogorets a avut un început de vis cu Arsenal, Keşeru a marcat pentru 2-0 la capătul primului sfert de oră, însă londonezii au revenit, au egalat până la pauză, pentru ca în minutul 88 să marcheze chiar golul victoriei, prin Mesut Ozil.

În Olanda, Robert Lewandowski a fost decisiv pentru Bayern, care a trecut cu 2-1 de PSV Eindhoven. Fostul atacant al Borussiei Dortmund a ajuns, astfel, la 19 goluri marcate în 18 partide pe care le-a jucat în acest sezon. De 5 ori a punctat Lewandowski pentru naţionala Poloniei, în preliminariile pentru Mondialul din 2018.

Cu fostul dinamovist Miha Mevlja printre titulari, ruşii de la Rostov au fost aproape de un egal incredibil cu Atletico Madrid. Oaspeţii au rezistat până la ultima fază a meciului, dubla francezului Griezmann aducând victoria gazdelor, scor 2-1.