Bogdan Stancu a avut prima ocazie în Armenia, iar Malakyan a scos cu mâna de pe linia porţii. Mijlocaşul armean a fost eliminat, iar arbitrul a acordat penalty. Bogdan Stancu a transformat, a fost a treia reuşită din 2016 pentru echipa naţională, toate de la 11 metri.

Stanciu a dat o pasă excelentă pentru Adi Popa, care şi-a trecut în cont al doilea gol consecutiv la naţională. Stelistul a marcat şi cu Muntenegru. Stanciu i-a pasat decisv şi lui Răzvan Marin, al cărui debut la naţională a fost încununat cu un gol superb. Minutul 12 la Erevan - 3 la 0 pentru România.

A fost prima dată în istoria meciurilor oficiale când naţionala a înscris de trei ori în primele 15 minute. Mai mult, România este naţionala care ajunge cel mai repede la un avantaj de 3-0 în preliminariile europene pentru mondial.

După ce a dat două pase de gol, Nicolae Stanciu şi-a trecut numele şi pe lista marcatorilor, 4 la 0 în minutul 29. Răzvan Marin mai putea să înscrie o dată, dar mingea a lovit bara. Jucătorul Viitorului a pasat însă pentru reuşita de 5 la 0, care i-a aparţinut lui Chipciu.

Cinci marcatori diferiţi pentru naţională în deplasarea din Armenia. Peste trei zile, România joacă în Kazahstan.