Igor Şaţchi a fost numit Observator de arbitri FIFA la meciul Liechtenstein – Albania din cadrul preliminariilor CM 2018, programat pe 6 octombrie la stadionul “Rheinpark” din Vaduz.

În aceeaşi competiţie, Ghenadie Scurtul va fi Delegat FIFA la partida Estonia – Gibraltar care va avea loc pe 7 octombrie la stadionul “A Le Coq” din Tallin.

Sergiu Lisnic va fi Delegat UEFA la partidele grupei 13 din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European U-19, ediţia 2017. La mini-turneu participă naţionalele Islandei, Letoniei, Turciei şi Ucrainei, iar meciurile vor avea loc în Ucraina în perioada 6 - 11 octombrie.

Vladimir Antonov va lucra în calitate de Observator de arbitri UEFA la întâlnirea dintre Bulgaria şi Danemarca din cadrul Preliminariilor CE de tineret. Meciul a fost programat în localitatea Beroe pe 7 octombrie.

Arbitrul Vera Onică şi arbitrul asistent Maria Bucliş vor deservi meciurile grupei 6 din cadrul Preliminariilor Campionatului European WU-17. La mini-turneul din Scoţia (10 – 15 octombrie) vor participa reprezentativele Croaţiei, Franţei, Kazahstanului şi Scoţiei.

Olesea Berdea a fost numită Delegat UEFA la meciul Wolfsburg Germania – Chelsea Anglia din cadrul 1/32 de finală a Ligii Campionilor la fotbal feminin, care se va juca pe 12 octombrie la stadionul din Wolfsburg.