Campioana României a avut prima mare ratare, prin Alibec, scăpat singur cu portarul, în minutul 10. Atacantul campioanei l-a luat însă la ţintă pe goalkeeperul cehilor. Golgheterul Astrei din sezonul trecut şi-a mai încercat o dată norocul, înainte să deschidă scorul.

Budescu a reuşit o pasă de excepţie pentru colegul lui din ofensivă, care nu a mai ratat ţinta, în minutul 43. În repriza secundă, acelaşi Alibec a făcut diferenţa. Centrarea sa din minutul 64 a fost deviată în proprie poartă de Horava.

Viktoria Plzen a reintrat în joc cu cinci minute înainte de final. Horava a înscris cu emoţii. Silviu Lung a apărat lovitura de la 11 metri acordată după faultul lui Boubacar, balonul a ajuns însă tot la Horova, care a redus din handicap.

Silviu Lung a intervenit salvator la şutul lui Kovarik şi Astra a câştigat cu 2-1. Cu cele 3 puncte campioana României a părăsit ultimul loc din grupă, care este ocupat acum de cehi. Victoria de la Plzen a adus giurgiuvenilor şi un bonus financiar în valoare de 360.000 de euro.